اشتباهات خطرناک در طراحی کارت ویزیت حرفه ای

– مشخص و معلوم نکردن قضیه کاری  طراحی کارت ویزیت

 

روی کارت ویزیت رشته ای، حتما و به طبع بایستی مسئله کاری خویش را بنویسید، مردم علم غیب ندارند که از روی کارت یا این که اسم مغازه یا شرکت، بتوانند زمینه کاری شما را متوجه شوند . به عنوان مثال اصیل کاران تهران . شما از این نام چه کسب و کاری را برداشت می کنید؟ آیا می توانید قضیه کاری را حتی حدس بزنید؟ مسلما نیکی . 

 

– عکس های بی ربط 

 

 

عکس یا لوگویی که بر روی کارت ویزیت حرفه ای میباشد می بایست با مورد کاری مطابقت و همخوانی باشد . این کمک می نماید تا مخاطب زودتر زمینه کای شما را متوجه شود و با آن رابطه برقرار نماید . 

 

– نداشتن توضیح 

 

برای موضوع کاری باید توضیحی مختصر و موءثر داده شود تا افراد بدانند دقیقا شما چه نیازی را از آن ها برطرف می نمایید . اعتنا داشته باشید که شما کارخانه ای مانند کشور ایران خودرو نیستید که همه شما را بشناسند و بدانند که چه محصولات یا خدماتی دارید پس روی کارت ویزیت حرفه ای به طبع بنویسید که ازجمله تولیدها شما، مشتمل بر چه چیزهایی می شود . 

 

– فونت ریز 

 

 

 

کارت ویزیت رشته ای شما می بایست دیده شود تا بتواند تاثیرگذاری خویش را بر روی مخاطب بگذارد . وقتی سایز فونت، اینقدر ریز باشد که خوانده نشود، مخاطبان چطور متوجه نوشته های روی کارت ویزیت شوند؟ شما بایستی سایز فونت را جوری در نظر بگیرید که برای همه قابل قرائت باشد چه بسا برای افرادی که چشمشان ضعیف می‌باشد . 

 

 

 

نتیجه 

گیری 

 

1 کارت ویزیت رسانه تبلیغاتی ارزانی می باشد که یک عدد از واجبات هر زمینه کاری می‌باشد . از آن صحیح به کارگیری کنیم . 

 

2 کارت ویزیت حرفه ای در حالتی که بر اساس اصول بالا طراحی شود مسلما برای جلب نظر مشتریان اثرگذار خواهد بود . 

 

3 کارت ویزیت رشته ای برای آغاز به تیتر رسانه تبلیغاتی مناسب می باشد اما نباید صرفا به آن اکتفا کرد . از رسانه های تبلیغاتی دیگر نیز حتما استعمال نمائید . 

ازجمله : بازاریابی پیامکی، تراکت طلایی، نمابر مارکتینگ، بازاریابی با سایت، بازاریابی با ایمیل، بازاریابی با تلگرام، بازاریابی در اینستاگرام، بازاریابی حضوری، بنر تبلیغاتی، کاتالوگ تبلیغاتی، پوستر تبلیغاتی، بازاریابی با تلفن و…